Як повідомляють британські ЗМІ, не виключений варіант із відходом українця Михайла Мудрика з Челсі до іншого клубу на правах оренди в найближче трансферне вікно.

Імовірний перехід може стати результатом діяльності нових агентів 23-річного вінгера – компанії Вадима Шаблія ProStar. Представники Михайла прагнуть надати йому стабільну ігрову практику, щоб той зміг перезапустити кар’єру, яка забуксувала в лондонському клубі.

Втім, визначальними для Мудрика можуть стати найближчі місяці: якщо українець покаже довгоочікуваний прогрес під керівництвом Енцо Марески, то питання його відходу буде знято з порядку денного.

Нагадаємо, Мудрик перейшов у Челсі у січні 2023 року і підписав контракт на вісім з половиною років. Лондонський клуб та Шахтар домовилися про перехід Михайла за 100 мільйонів євро (включаючи бонуси).

За півтора роки у складі Синіх українець зіграв 59 матчів, забив сім голів, віддав п’ять асистів. У поточному сезоні на рахунку Михайла чотири зіграні поєдинки (три в основі) і зароблений пенальті у матчі-відповіді кваліфікації ЛК проти Серветта (1:2).

В АПЛ команда Енцо Марескі йде на 11-му місці після трьох турів. На груповій стадії Ліги конференцій Челсі зіграє з Гентом, Гайденхаймом, Астаною, Шемрок Роверс, Панатінаікосом та Ноа. Перший тур заплановано на 3 жовтня.