Підопічні Дмитра Михайленка і в другому контрольному матчі не змогли здолати швейцарців (1:2).

Товариський матч

Швейцарія (U-18/19) – Україна (U-18/19) — 2:1 (2:0)

Голи: Дербасі, 33, Шрайбер, 38 – Видиш, 71

Нереалізований пенальті: Джемалія, 43 (Швейцарія)

Юнацька збірна України U-18/19 (футболісти не старші 2006 року народження) в рамках підготовки до кваліфікаційного раунду Євро-2025 провела другий контрольний поєдинок з однолітками зі Швейцарії. Матч, як і перша дуель, яка завершилась бойовою нічиєю 2:2, відбувся у місті Віль.

Господарі вийшли вперед в середині першого тайму, а за трохи подвоїли свою перевагу. На перерву команда могла йти з розгромним рахунком, але Джемалія наприкінці тайму не реалізував пенальті, пробивши повз ворота. На екваторі другої сорокап’ятихвилинки “синьо-жовті” скоротили відставання – Лобко скористався помилкою голкіпера й віддав на Видиша, який відправив м’яч у порожні ворота. На більше українців не вистачило.

Нагадаємо, збірна України U-19 у кваліфікації Євро-2025 гратиме у групі 1 разом із Нідерландами, Словенією та Казахстаном. Міні-турнір пройде у Нідерландах, а матчі відбудуться 13–19 листопада. До еліт-раунду відбору вийдуть по дві перші збірні кожної групи кваліфікаційного раунду й найкраща третя. Разом із Португалією навесні 2025 року в семи групах вони змагатимуться за сім путівок до фінального турніру. Румунія як господар таку отримала автоматично.