Андрій Сеньків перерахував слабкі сторони національної команди.

“Фактично ми побачили копію матчу Україна – Румунія. Одна команда чітко знала, як має захищатись і атакувати, інша не знала ні першого, ні другого. Албанія не видумала нічого надзвичайного. Епізодичний інтенсивний пресинг – паніка в суперника. Грамотний середній блок – виноси суперником аби-куди. Всі гравці за лінією м’яча – суперник не може знайти ні шпарини.

Україна грала звично при Реброві. З м’ячем – трійка позаду, два гравці в ширині, два центрхави, два інсайди, один форвард. Мінімум руху (окрім відрізка в другому таймі), мінімум продуманих взаємодій, мінімум заплутувань суперники (хіба інколи – коли Циганков заходив всередину). Цю команду надто легко прочитати, надто легко розкусити й нейтралізувати. Нуль складних завдань для суперника”.

“І не можна сказати, що було тяжко, бо Албанія грала в автобус. Нам було тяжко й коли суперник високо підтискав, даючи нам простір. Нам було тяжко під час стандартів. Нам було тяжко банально не губити гравців на підступах до штрафного. Та й у перехідних фазах теж тяжко. Нам просто тяжко грати в той футбол.

Елементарна, найпростіша, але організація повністю знищила цю збірну України. І це вже стає не випадковістю, а закономірністю. І воно не залежить від кадрів, перестановок доданків чи новачків. Воно залежить виключно і повністю від тренера. Ребров – аут, чи шо?”, – написав Сеньків в Х.

В останніх 7 матчах “синьо-жовті” виграли двічі.