Поки свої поєдинки Ліги націй проводять національні збірні, київське Динамо провело спаринг із представником Київської області – Поліссям Ставки.

Товариські матчі.

Динамо – Полісся Ставки – 8:1

Голи: Вівчаренко, 14, 22, Шепелєв, 40, Караваєв, ? (2 голи), Діалло ? (2 голи), Саленко, ? – ?, 55 (пен.)

У складі Динамо у спарингу виходили наступні гравці: Моргун, Вівчаренко, Себальйос, Біловар, Малиш, Михайленко, Шепелєв, Буяльський, Караваєв, Дубінчак, Герреро, Діалло, Саленко, Герич.

У стартовому складі Динамо вперше вийшов Едуардо Герреро, який днями перебрався до Києва із Зорі. На 14-й хвилині “біло-сині” повели в рахунку: Герреро не дали пробити з лету, але атака продовжилась другим темпом. Караваєв віддав на Буяльського, а той м’яким навісом знайшов Вівчаренка у штрафному – 1:0!

На 22-й хвилині Динамо забило вдруге, і знову це вдалось Вівчаренку. Цього разу його вивів віч-на-віч з воротарем Герреро. Перед перервою Шепелєв зробив рахунок розгромним після передачі Буяльського.

Полісся Ставки скоротило відставання на початку другого тайму. Біловар сфолив у власному штрафному, а нападник Полісся переграв Моргуна ударом з позначки. Після цього Динамо активізувалось в нападі та добило суперника. Дублі оформили Караваєв (ще й відзначився асистом) та Діалло, а ще один м’яч забив Роман Саленко.

Додамо, що вже 14 вересня Динамо проведе свій матч в УПЛ – суперником буде луганська Зоря.