Відомий тренер та експерт Олег Федорчук висловився щодо матчу збірної України проти Албанії (1:2) та назвав помилки наставника синьо-жовтих Сергія Реброва.

Відомий наставник Олег Федорчук негативно вражений грою України у матчі проти Албанії (1:2). На його думку, гравці синьо-жовтих не змогли створити багато небезпеки, володіючи м’ячем більшість часу.

«Реброву я ставлю 6.0. Він не зміг переконати футболістів, що потрібно грати на результат. Ми грали так, ніби вищі за класом, ніж албанці. Але по Євро я цього не помітив. Ми з ними на одному рівні. Україна хотіла продемонструвати, що краще тримає м’яч, але більшість команд у сучасному футболі за це навіть не борються».

Федорчук зазначив, що Україна найсильніша команда в групі, але є нюанс.

«Я вважаю, що Україна залишається найсильнішою командою у своїй групі. Але, за психологічним станом, Грузія зараз на першому місці. Нам потрібно багато чого посилити, щоб витягнути команду з цієї ями, куди ми себе загнали після матчу з румунами. З Албанією була подібна гра».

Також тренеру не подобається, що Сергій Ребров не викликає нових футболістів до складу національної збірної.

«Але Ребров наполегливо продовжує викликати одних і тих самих футболістів, які провалили чемпіонат Європи. Таке відчуття, що ми на Євро досягли успіху і тренер усім задоволений. Я не розумію виклику Сидорчука, Степаненка, Ярмоленка, і цієї моделі Таловєрова. Такий результат і отримуємо, як на Євро», – сказав Федорчук для Zbirna.com

10 вересня збірна України проведе другий тур Ліги націй проти Чехії.
Окрім Албанії та Чехії, команда Сергія Реброва в групі зіграє ще проти збірної Грузії.