Колишній головний тренер збірної України та київського Динамо Йожеф Сабо негативно висловився щодо виступу синьо-жовтих у матчі Ліги націй проти Албанії (1:2).

Відомий експерт Йожеф Сабо розповів, як пережив поразку збірної України в першому турі Ліги націй із рахунком 1:2 від албанців.

«Мені соромно і боляче за гру збірної України! Я через них не спав учора! Пів ночі ходив туди-сюди, переживав! Не очікував такого».

Також Сабо, не підбираючи слів, оцінив виступ українських футболістів в цьому матчі. На думку експерта, гравці зараз не заслуговують грати в топ-клубах Європи.

«Хочу звернутися до журналістів та експертів. Не треба звеличувати наших футболістів і ліпити з них зірок! А то, як послухаєш, то Шапаренко мало не в Реалі, Судаков у Ювентусі, Ванат у Барселоні! Ну куди їм?! Вони ще мають смоктати груди в мамки. Вони у футбол не вміють грати – сопляки!

Учора в першому таймі Циганков хотів зупинити верховий м’яч, а той від нього відскочив на кілька метрів. Ну йолки-палки! І це футболіст, який грає в Ла Лізі, що тоді про інших говорити», – заявив Сабо для Sport-express.ua.

10 вересня збірна України проведе другий тур Ліги націй проти Чехії.

Окрім Албанії та Чехії, команда Сергія Реброва в групі зіграє ще проти збірної Грузії.