Відбулися чергові матчі Ліги націй. Нідерланди та Боснія і Герцеговина видали найцікавіший матч вечора.

Нідерланди – Боснія і Герцеговина – 5:2
Голи: Зіркзе, 15, Рейндерс, 45+2, Гакпо, 56, Вегхорст, 88, Сімонс, 90+5 – Демірович, 27, Джеко, 73.

Нідерланди: Вербрюгген, Аке (Тімбер, 66), ван Дейк, де Лігт, Думфріс (Гертрюйда, 67), Гравенберх, Рейндерс, Схаутен (Тімбер, 83), Сімонс, Гакпо (Мален, 66), Зіркзе (Вегорст, 74).

Боснія і Герцеговина: Васіль, Дедич, Газібегович, Муякіч (Бурнич, 68), Катич, Баришич, Гігович (Шарич, 69), Тахирович (Крунич, 46), Хусейнбашич, Демирович (Табакович, 83), Джеко.

Підопічні Рональда Кумана домінували, але погано реалізовували свої моменти. Дуже багато били по воротах (майже три десятки спроб) з неочевидних позицій, звісно переважно, неточно.

Зіркзеє сьогодні вперше грав у старті за збірну. 13 хвилин йому знадобилося, щоб забити дебютний гол. На цьому форвард не обмежився і згодом ще й асистував Рейндерсу. Поміж цими подіями помістився гол Деміровіча, який скористався позиційною помилкою Де Лігта. Дуже багато моментів тринькав Гакпо. Нарешті аж на старті другого тайму зміг забити, коли потрібно було відправити в сітку з метра-двох.

Здавалося, солідна перевага в рахунку і не менша – за грою. Однак виявилося, що Де Лігт ще не вичерпав ліміт провалів. В середині другого тайму центрбек знову загубив зону, куди відкрився Джеко. Едін таких шансів не марнує. За рахунку 3:2 гра стала зовсім відкритою. Нідерланди буквально висіли на воротах Ніколи Васіля. Колишній голкіпер Зорі не раз сьогодні рятував боснійців. Ще б йому допомагали. А так після чергового складного сейву ніхто не завадив Вегхорсту зіграти на добиванні. І це ще був не кінець. Крапку в компенсований час поставив Сімонс. Потужним ударом прошивши бідолашного Васіля.