У першому турі групи А Ліги націй Угорщина на виїзді безвольно програла Німеччині (0:5).

Ліга націй. Дивізіон А. Група 3, 7 вересня.

Німеччина – Угорщина – 5:0
Голи: Фюллькруг, 27, Мусіала, 58, Вірц, 66, Павлович, 77, Гаверц, 81 (пен).

Німеччина: тер Стеген, Раум (Хенріхс, 69), Шлоттербек (Кох, 70), Та, Кімміх, Гросс (Павлович, 60), Андріх (Штіллер, 82), Гавертц, Віртц, Мусіала, Фюллькруг (Байєр, 60).

Угорщина: Гулачі, Дардаї, Орбан, Балог, Шаллаї (Чобот, 75), Собослаї, Керкез (Надь, 67), Него (Болла, 46), Надь (Нікітшер, 82), Шефер, Варга (Адам, 67).

Вже на 3-й хвилині Собослай небезпечно прострілював з правого флангу, але ніхто з партнерів не зміг замкнути. У відповідь німці перемудрили з розіграшем штрафного, однак ледь не забили після кутового – Грос навісив, Та замикав у праву дев’ятку, але Собослай підстрахував Гулачі і головою вибив з лінії воріт.

Угорці у першій чверті тайму виглядали гостріше і цікавіше, більше атакували, правда без особливої небезпеки. На 14-й хвилині Керкез розрядив свою гармату з-за меж штрафного – над воротами. Згодом німці втекли у контратаку, Мусіала відтягнув на себе двох захисників, відпасував праворуч на Фюлькруга і той пробив у ноги Гулачі.

В середині тайму Німеччина вийшла вперед: Вірц з правого флангу перевів діагональ на дальню стійку, сфера прилетіла до Мусіали, який виманив на себе голкіпера й елегантно відпасував на Фюлькруга – форвард Вест Хема легко переправив м’яч у порожні ворота.

Салай мав зрівнювати після передачі Керкеза в район одинадцятиметрової позначки, але круглий зрізався з ноги і полетів у космос.

На 33-й хвилині Хаверц замикав навіс з лівого флангу головою, але влучив м’ячем у поперечину. Наприкінці тайму ледь не забив Него, але захисник встиг заблокувати на лінії.

По перерві Німеччина подвоїла свою перевагу: Мусіала втік у контратаку, примудрився звільнитися з-під опіки захисника і влучно пробити повз Гулаччі. В середині тайму Вірц зняв всі питання щодо переможця, відгукнувшись на передачу Мусіали – 3:0. Мав забивати Хаверц, але вдруге влучив у поперечину.

За трохи Мусіала створив четвертий гол, асистувавши Павловічу, а згодом арбітр поставив пенальті за фол від Орбана. Хаверц з позначки зробив рахунок непристойним.