Тростянець шокований поведінкою Колоса-2, через яку не вдалося зіграти поєдинок.

7 вересня у рамках 5-го туру Другої ліги Тростянець приймав вдома дубль Колоса. Однак, матч провести не вдалось через повітряну тривогу. Колос-2, почекавши годину, поїхав додому, повідомляє прес-служба господарів. Подальше рішення щодо матчу буде ухвалювати ПФЛ.

“Ми дуже розчаровані таким ставленням суперника. У той час як наш клуб у попередньому турі перечекав три повітряні тривоги у Полтаві й дограв матч.

Ця ситуація змушує замислитися: чи дійсно всі у футбольній спільноті розуміють реалії війни? Чи готові ми проявляти солідарність і підтримку, особливо до регіонів, які пережили окупацію? Цим людям чхати на те, що в країні війна. Цим людям все одно на регіон, у який вони приїхали, бо в Києві їм безпечніше. Клуб із середнім віком 29 років чхати хотів на моральні цінності, й клуб не готовий чекати.

Цим людям чхати на уболівальників, які не просто прийшли на домашню гру своєї команди, а повернулися в місто, яке було окуповане росіянами. У 17:12 на Сумщині завершилась тривога, й світловий день дав можливість дограти матч чемпіонату й, в тому числі, довести русні, що ми сильні та незламні. Проте Колос-2 повелися як останні га***ни”, – написала прес-служба Тростянця на сторінці в Facebook.

До слова, у турнірній таблиці групи Б дубль Колоса перебуває на другій сходинці, маючи в своєму активі 10 очок. Тростянець, своєю чергою, посідає 5-те місце з 5 балами.