Металіст 1925 після повернення до Першої ліги ще не відкрили лік своїх перемог. У минулому турі Металіст 1925 на своєму стадіоні виступав в статусі гостей і зіграв внічию з ЮКСА. Діназ у попередній грі зазнав розгромної домашньої поразки від Маріуполя.

Перша ліга, 5-й тур. Група Б.

Металіст 1925 Харків – Діназ Вишгород 2 : 2.

1 – 0. Імереков – 3.

1 – 1. Новиков – 37.

2 – 1. Юрченко – 48.

2 – 2. Соловйов – 83.

У Києві “Металіст 1925” приймав “Діназ”. До цього туру харків’яни у нинішньому сезоні ще не перемагали. За такі результати фавориту Першої ліги має бути соромно. За складом це найсильніша команда у лізі, але не за грою. “Діназ” теж провалив початок сезону. Звертаємо увагу на появу у стартовому складі господарів Варакуту, який на цьому тижні приєднався до “Металіста 1925”.

Вже у дебюті протистояння харків’яни підтвердили свій статус фаворитів. Борячук зі штрафного за неймовірною траекторією влучив у стійку, а першим на добиванні опинився Імереков – 1:0. Помилився у цьому епізоді Дмитроченко, який загубив ворота. Після цього вишгородці почали більше грати першим номером, але до гольових моментів справа не доходила. Чому “Металіст 1925” віддав ініціативу супернику? З таким складом команда має забивати якомога більше, а не грати на утримання рахунку.

Шикарну можливість зрівняти рахунок втратив Новіков, коли пробив вище воріт з вигідної позиції. Наприкінці тайму вишгородці все ж покарали суперників. Після прострілу Кулика переправив м’яч у сітку Новіков – 1:1. Відразу після перерви господарі знову вийшли вперед. Після передачі Сидорова майстерно пробив над голкіпером Юрченко – 2:1.

Харків’яни мали низку можливостей для того щоб збільшити свою перевагу, але довести свої атаки до логічного завершення не могли. А ось “Діназ” знову зміг зрівняти рахунок. Відзначився Соловйов – 2:2. На останній хвилині не зміг реалізувати вихід один на один Борячук. Шикарно зіграв Дмитроченко. У підсумку, “Металіст 1925” знову втрачає очки.