Поділля у минулому турі на чужому полі порівно поділило очки з Минаєм і перебуває на 4-му місці. Прикарпаття в попередній грі очок не набрала, програвши вдома Агробізнесу.

Перша ліга, 5-й тур. Група А.

Поділля Хмельницький – Прикарпаття Івано-Франківськ 2 : 2.

1 – 0. Шаврін – 52.

1 – 1. Цюцюра – 54-пен.

1 – 2. Цюцюра – 58-пен.

2 – 2. Шаврін – 88-пен.

Колектив із Хмельницького активно розпочав зустріч, але ударів у площину воріт не було. Не вистачало останньої останньої передачі підопічним Костишина. А ось гості могли забивати після своєї першої акцентованої атаки. Кос вибігав один на один, але не зміг переграти Непогодова. Поступово гра вирівнялася. Було помітно, що футболісти “Поділля” не можуть протягом всього тайму високо пресингувати. Перша половина зустрічі завершилася без голів.

Початок другого тайму порадував вболівальників. Спочатку Шаврін ударом під поперечину вивів господарів поля вперед – 1:0. Проте, вже у наступній атаці Цюцюра заробив одинадцятиметровий і сам його реалізував – 1:1. На 57-й хвилині Веремієнко зіграв рукою і арбітр призначив друге пенальті у ворота господарів. Василь Цюцюра і цього разу не схибив – 1:2. Втримати перемогу гості не змогли. Шаврін з пенальті врятував “Поділля” – 2:2. Вперше у сезоні підопічні Костишина забивають більше голу за матч.