“Зоря” сьогодні, 7 вересня, зіграла контрольний матч із “Поліссям”, інформує пресслужба клубу. Для того, щоб гравці отримали рівні навантаження, команди зіграли 4 тайми по 30 хвилин.

Тоариський матч

“Зоря” Луганськ – “Полісся” Житомир  2:1

Голи: Будківський 19, Беніто 77 – 112.

“Зоря”: Турбаєвський, Джордан, Нваезе (Ескінья, 56), Вантух, Тронтель, Башич, Хахльов, Мічін, Кирюханцев, Антюх, Будківський;  Сапутін (Мацапура, 90), Ескінья, Гусєв, Жуніньо, Василець, Волошин, Кораблін, Слесар, Беніто, Супряга, Ндур.

На старті гри декілька разів в гру вступав Микита Турбаєвський. Але назвати ці моменти суперника гольовими неможна. Ближче до середини тайму чудову нагоду мав Петар Мічін. На жаль, мʼяч після його удару пройшов поруч із стійкою. Через декілька хвилин знов рахунок відкривати міг Перед по Мічін – в сантиметрах від дальньої стійки.

На 19-й хвилині “Зорі” вдалося-таки забити гол. Навісну передачу головою замкнув Пилип Будківський – 0:1. В другому таймі “Зоря” знову забила. Щоправда гол Ігоря Кирюханцева скасували через офсайд.

В другій половині другого тайму “Полісся” намагалося відігратись, але “Зоря” впевнено грала в захисті та не дозволила цього зробити. Наступний, третій за рахунку тайм команди обмінялися моментами. Спочатку атакували гравці суперника, а потім свій момент мав Супряга – голкіпер зумів мʼяч відбити. На 17-й хвилині чудовий забіг Жуніньо та його передача допомогла Беніто подвоїти рахунок – 2:0. За декілька хвилин до кінця зустрічі “Полісся” зуміло відіграти один гол. Як підсумок перемога “Зорі” – 2:1.