Віцепрезидент “Кривбасу” Артем Гагарін розповів про те, чому останні домашні ігри червоно-білих в УПЛ починаються о 18:00.

“Цьому є декілька пояснень. Ми не вперше граємо о 18:00. Пʼять з шести матчів другого кола минулого сезону, а також два цього сезону ми також починали о 18:00. І за увесь цей час подібних випадків, як у грі з “Шахтарем”, коли матч було перервано через повітряну тривогу, був тільки раз – проти “Полісся”. Усі інші – це одна тривога на 15 хвилин.

Тому, проаналізувавши кількість тривог в нашому регіоні, було прийняте рішення грати саме о 18:00. Це якщо казати взагалі, а якщо конкретно про гру з “Шахтарем”, то, хочу відзначити наступне: “Кривбас” дограв матч Ліги Конференцій в Севільї вже у пʼятницю. Після цього ми весь день були в дорозі.

І тільки ближче до опівночі в суботу повернулись до Кривого Рогу. Перед недільним матчем у нас була тільки одна субота, і ці лічені години для хлопців були дуже важливі для відновлення. І, по-друге, в який час повинна була розпочатись центральна битва туру? Звісно, о 18:00. Що ще додати: ви знаєте, завдяки кому цей матч не було дограно. Звичайно, через нашого неадекватного сусіда. Але ми віримо, ми переможемо. Слава Україні!”.

Нагадаємо, наступна гра “Кривбасу” відбудеться 15 вересня, в неділю, проти “Лівого Берега”.