У минулому турі Кудрівка провела перший гостьовий матч в новому чемпіонаті і зазнала поразки від Вікторії. Кремінь минулий тур планово пропускав.

Перша ліга, 5-й тур. Група Б.

ФК Кудрівка – Кремінь Кременчук 2 : 1.

0 – 1. Трофимов – 18.

1 – 1. Діхтярук – 29-автогол.

2 – 1. Сторчоус – 80.

Вил: Паламарчук (Кремінь) – 90+3.

Для колективу із Чернігівської області це був перший матч без Романа Локітонова. Керував діями “Кудрівки” у сьогоднішньому матчі Василь Баранов, який очолював команду у Другій лізі. “Кремінь” минулий тур пропускав. Після двох ігор в команди Ігоря Климовського лише одне очко і передостаннє місце в таблиці.

Футболісти “Кудрівки” на початку зустрічі застосовували високий пресинг, але гості були до цього готові. У боротьбі підопічні Климовського не поступалися і не притискалися до власних воріт. На 18-й хвилині колектив із Кременчука навіть відкрив рахунок. Після швидкої атаки вихід один на один реалізував Трофимюк – 0:1. Варто відзначити якісну і вчасну передачу Молька. На 29-й хвилині після подачі з флангу м’яч у власні ворота зрізав Дихтярук – 1:1. Дуже прикрий епізод для гостей, адже вони грали непогано.

Після перерви ніхто із суперників не хотів ризикувати, адже розуміли ціну помилки. Дуже багато було боротьби у центрі поля, а ось голкіпери без роботи нудьгували. Футболісти “Кудрівки” грали першим номером, але довести свої атаки до логічного завершення не вдавалося. На 80-й хвилині стандарт допоміг господарям. Після подачі з кутового відзначився Сторчоус – 2:1. У підсумку, перемога “Кудрівки”.