Журналіст та коментатор Віктор Вацко поділився думками щодо конкуренції у нашій збірній на лівому фланзі атаки.

“У нас на Євро Мудрик їздив безальтернативним лівим вінгером. І ось це було проблемою, на мій погляд. Я вважаю, що зараз за час Ліги Націй одне зі стратегічних завдань Сергія Реброва, тренерського штабу національної збірної – вирішити цю проблему.

Кабаєв – варіант. Я вважаю, він вже голосно почав стукати у двері національної команди. Волошин, також варіант. Назар взагалі за ігровими якостями, ну а, на мій погляд, дуже цікава опція.

З його вмінням зіграти в завершальній фазі атаки, з його гольовим чуттям і з його грою в чужому штрафному майданчику. І завжди там моменти знаходить. Реалізує, не реалізує, це друге питання, але знаходить моменти завжди.

Так, фрагментами дійсно дуже цікаво на Олімпіаді виглядали. Просто зараз у Брагару також нюанс. Конкуренція в київському “Динамо”. Кабаєв, Волошин, Брагару – це все “Динамо Київ”, ще ж Ярмоленко є і зараз на старті сезону він в порядку.

Це, якщо про вінгерів “Динамо” говорити. Хлань зараз із “Лехією” вийшов в елітний дивізіон польського чемпіонату. Ви розумієте, що з першої ліги, за нашими критеріями, чемпіонату Польщі брати футболістів у національну збірну – це якось не фонтан. А зараз він в елітному дивізіоні польського чемпіонату, я думаю, що тренерський штаб збірної буде за ним стежити, ” – розповів Вацко у своїй авторській передачі на Ютубі.

Нагадаємо, під час Євро 2024 Сергій Ребров ставив на лівий фланг вінгера “Челсі” Михайла Мудрика.