У ніч на суботу у Південній Америці відбулось декілька поєдинків кваліфікації на чемпіонат світу 2026 року.

Кваліфікація до ЧС-2026, 7-й тур

Бразилія – Еквадор – 1:0

Гол: Родріго, 30

Уругвай – Парагвай – 0:0

Перу – Колумбія – 1:1

Голи: Кальєнс, 68 – Діас, 82

Бразилія мінімально здолала Еквадор. Єдиний гол у матчі в середині першого тайму забив Родріго. Представнику Реала вдався ефектний удар з-за меж штрафного – м’яч влучив у дальню стійку і влетів у сітку. Як наслідок, “селесао” перервали безвиграшну серію і, набравши 10 очок, піднялись на 4-ту сходинку турнірної таблиці.

Уругвай розійшовся миром з Парагваєм. Цей матч став останнім для легендарного екс-форварда Барселони Луїса Суареса. 37-річний нападник вивів команду на поле з капітанською пов’язкою і відіграв увесь поєдинок. Забити не вдалось – у пасиві гравця лише жовта картка, зароблена на 85-й хвилині. Уругвай у турнірній таблиці з 14-ма пунктами залишається другим і відстає від Аргентини на 4 бали.

У ще одному матчі Колумбія на останніх хвилинах врятувалась з Перу. У першому таймі голів не забивали, а по перерві відвертий аутсайдер вийшов вперед. Форварду Ліверпуля Луїсу Діасу вдалось зрівняти рахунок наприкінці зустрічі й зберегти для команди комфортне відставання від Уругвая в 1 пункт.