Керівництво «Манчестер Юнайтед» незадоволені стилем гри команди на початку сезону, повідомляє The Guardian.

За даними джерела, у керівництві вважають, що команда посередньо розпочала сезон з погляду стилю гри. Якщо не буде покращень у напрямку ігрової моделі, то головному тренеру Еріку тен Гаґу може загрожувати звільнення.

У клубі визнають, що тренер має труднощі через травми та необхідність інтегрувати новачків. Ігрову модель нідерландця ретельно вивчає футбольний відділ «Юнайтед», який курує Джим Реткліфф, очолює спортивний директор Ден Ешворт, а також технічний директор Джейсон Вілкокс. Основна частина ролі Вілкокса полягає в тому, щоб стежити за тим, як грає перша команда.

Підтримку тренеру раніше висловили Ешворт та виконавчий директор Омар Беррада. Найближчим часом це не зміниться, але надалі все залежить від гри команди.

Влітку «Юнайтед» підписав Лені Йоро, Джошуа Зіркзе , Маттейса де Лігта, Нуссаїра Мазрауї та Мануеля Угарте. Йоро буде недоступний принаймні ще місяць через травму стопи, отриману перед сезоном. Тен Гаґ заявив, що Угарте потрібен час, щоб набрати форму після того, як він не виступав за «ПСЖ» до свого трансферу за 42 мільйони фунтів. Очікується, що після перерви на матчі збірних повернуться Расмус Гойлунд та Люк Шоу.

«МЮ» в останньому матчі поступився «Ліверпулю» (0:3). Команда має 3 очки після 3 турів АПЛ та посідає 14-те місце.