Новий головний тренер “Оболоні” Сергій Шищенко висловився про своє призначення в київський клуб.

– Поділіться своїми першими враженнями на чолі пивоварів.

– Чудове враження, чудова атмосфера, позитивні емоції, тому що для мене це другий клуб у Прем’єр-Лізі. Я відчуваю себе тут дуже комфортно, в перший день, тому що хлопці налаштовані дуже добре, керівництво клубу, тому перший день пройшов в емоціях, в хорошій, дружній атмосфері.

– Розкажіть про зустріч з президентом під час перемовин?

– В нас була чудова зустріч з президентом клубу Олександром Слободяном напередодні, така футбольна атмосфера з історією, зі спогадами про футбол, дуже багато спілкувалися. Мені сподобалася зустріч і враження від президента, тому що я не був з ним знайомий, тільки з інтерв’ю, знав, що він президент клубу “Оболонь”, але поспілкувався і в мене хороше, позитивне враження від цієї людини. Поспілкувалися про футбол, він розуміє футбол, тому дуже класна зустріч.

Його завжди показують в трансляції і всі бачать, що він переживає і є знаковою людиною в українському футболі, тому що він переживає за клуб, це нормально, це його клуб.

– Вже сформували тренерський штаб?

– До мого тренерського штабу входять Микола Гібалюк, Олександр Антоненко і Артем Кичак.

– Розкажіть про Миколу Гібалюка, асистента, який долучився до клубу разом з Вами?

– Микола знає мої ідеї, мої принципи, ми давно разом дружимо, давно грали ще з ним, тому мені дуже комфортно з ним. Він позитивна людина, я дуже радий, що він зі мною, – сказав Шищенко.