У найбільш очікуваному матчі п’ятого туру Першої ліги “Епіцентр” прйимав “Буковину”.

До цього туру команди маючи у своєму активі сім очок ділили друге та третє місця. У гостей були кадрові проблеми перед матчем у Кам’янці-Подільському. Не могли зіграти дискваліфікований захисник Андрій Бусько й травмовані півзахисники Богдан Бойчук та Данило Голуб. Дебютував за “Буковину” 29-річний захисник Микита Безуглий, який у минулому сезоні грав за “Металіст 1925”.

На перших хвилинах було багато боротьби, але на жаль, без моментів. Складно було комусь віддати перевагу. Ніхто із суперників не хотів ризикувати, адже розуміли ціну помилки. Перший небезпечний момент стався на 24-й хвилині, коли м’яч після удару Мороза з-за меж штрафної пролетів вище воріт. Гості відповіли ударом Кольцова, але з ним впорався Олег Білик. Темп матчу був повільний. Здавалося, що перший тайм завершиться без голів, але господарі все ж відкрили рахунок. Данило Кравчук з меж штрафної пробив повз голкіпера – 1:0.

Багато проблем було у захисників “Буковини” після швидких атак господарів поля. Щодо гостей, то у них сьогодні мало що виходило у заключній третині поля. За рахунком підопічні Нагорняка грали впевнено. На жаль, і після перерви футбол був низької якості. На 82-й хвилині всі питання про переможця були зняті. Бендера прострілив і після рикошету від захисника м’яч відлетів до Станіслава Кристіна, який не залишив шансів голкіперу – 2:0. У підсумку, перемога господарів.

Перша ліга. Група А. П’ятий тур

“Епіцентр” – “Буковина” 2:0

Голи: Кравчук (42), С. Кристін (82)