У Глазго вболівальники могли побачити цікавий поєдинок за участі Шотландії та Польщі.

Матч завершився з рахунком 2:3 на користь гостей, а Ніколо Залевський зумів вирвати перемогу для своєї збірної, реалізувавши пенальті на 90+7 хвилині зустрічі.

На післяматчевій пресконференції тренер “біло-червоних” Міхал Пробеж заяви, що в певних аспектах його гравцям ще бракує досвіду для прийняття правильних рішень, а також був змушений робити кілька замін через ушкодження, які зазнали футболісти.

“Я, безумовно, задоволений більшістю моментів у цьому матчі. Ми хотіли розігрувати м’яч від власних воріт, ризикувати. З іншого боку, моментами нам ще не вистачало досвіду, закрадалися такі моменти, як на початку другого тайму, коли ми пропустили гол. У Роберта дійсно були проблеми зі здоров’ям після цієї ситуації [Левандовський у верховій боротьбі зіткнувся з шотландським захисником наприкінці першого тайму – Прим. ред.]. Попереду у нього довгий сезон, і ми взяли це до уваги, коли приймали рішення про заміну. Вимушеними були також заміни Себастьяна Шиманського та Пйотра Зелінського. У футболі ніколи не було логіки. Я у футболі вже багато років, і нас завжди дивують нові ситуації. Після змін змінився темп гри, матч став відкритим і обидві команди хотіли забити переможний гол. Найголовніше, що ми проявили характер”, – цитує Пробежа Lączy nas piłka.

Додамо, що наступний матч Польща зіграє 8 вересня на виїзді проти збірної Хорватії.