Виконувач обов’язки головного тренера “Вереса” Олег Шандрук оцінив результати виступів команди у стартових п’яти турах чемпіонату та розповів про підготовку до наступної календарної гри з “Поліссям”.

– Олеже Миколайовичу, як оцінюєте гру команди у стартових п‘яти турах чемпіонату? За більшої вдачі – чи могли б здобути більше очок?

– На трійку за п’ятибальною шкалою. Чи могли б ми здобути більше очок за більшої вдачі? Я прихильник того, що замість розраховувати на вдачу – потрібно систематично працювати над власними помилками, аби їх не повторювати. В нас були проблеми на завершальній стадії. Ми створювали достатньо моментів, щоб розраховувати на більше очок у стартових матчах чемпіонату.

– Як оцінюєте гру новачків і молоді?

– Задовільно. Переконаний, що наші новачки з кожним туром додають у якості гри. І наша молодь отримувала ігровий час. Найбільше, звісно, це стосується Михайла Протасевича. Він вже заявив про себе. На жаль, через хворобу Михайло пропустив гру з “Лівим Берегом”.

– Як команда заповнить паузу в чемпіонаті до гри з “Поліссям”?

– Після декількох вихідних ми знову збираємося разом у четвер. В неділю у Львові зіграємо контрольний матч із “Карпатами”. Потому одразу розпочнемо підготовку до гри чемпіонату з “Поліссям”. Працюватимемо в режимі одного та двох тренувань щодня.

– Як загалом оцінюєте рівень конкурентності нового чемпіонату?

– Чемпіонат – дуже цікавий. Багато несподіваних результатів, багато забитих м’ячів. Вважаю, що цей чемпіонат – вже дуже видовищний. Це має подобатися вболівальникам.

– Чого очікуєте від збірної України у матчах Ліги націй із Албанією та Чехією?

– Звичайно, від збірної України у стартових матчах Ліги націй очікуємо яскравої гри, перемог і позитивних результатів, – резюмував Шандрук.