Поліція Тирани затримала 5 людей через погрози керівнику Федерації футболу Албанії Армандо Дука.

За інформацією місцевих ЗМІ, затриманими виявились Назмі Селмані, президент ФК Ілірія, двоє його синів Браджан і Сантьяго Сельмані, які також є футболістами цієї команди, а також Редін Лочі й Петріт Селмані.

За даними поліції, ці люди надіслали повідомлення з погрозами президенту АЛФ Армандо Дуці ввечері 30 серпня, близько 21:30. Назмі Селмані попросив Дуку пояснити йому, чому його син Гентіан Селмані не був викликаний до національної збірної Албанії для участі в матчах Ліги націй. Ба більше, на повідомленнях ці громадяни не зупинились та близько 22:30 за місцевим часом, зайшли до президента АЛФ на його квартиру з метою погрожувати йому фізичною розправою.

Також видання Versus.al оприлюднило одне з повідомлень, яке Сельмані надіслав Дюку, у якому той висловлює своє невдоволення тим, що його сина, який є основним воротарем у футбольному клубі Тирана не запросили до збірної. Окрім того, ще двоє осіб, імена яких поки що невідомі, також притягнуто до кримінальної відповідальності за цей інцидент.