Севілья та Жирона зійшлися у поєдинку 4-го туру чемпіонату Іспанії – у стартовому складі вийшов Віктор Циганков.

Ла Ліга, 4-й тур.

Севілья – Жирона 0 : 2.

0 – 1. Мартін – 41.

0 – 2. Руїс – 73-пен.

Не вміє “Севілья” грати проти “Жирони” і не перемагає її з 2018 року. Ось і сьогодні теж не вийшло.

Причому в першому таймі здавалося, що “Нервіон” візьме гору. Він грав цікавіше, вертикальніше, частіше загрожував воротам — особливо завдяки активному лівому флангу, де тягнули Барко та Еджуке.

Найкращі шанси мав Іса Ромеро, але то Гассаніга відіб’є, то сам форвард вдарить повз.

І що “Жирона”? Вона мовчала-мовчала, а на 41-й хвилині раптово вистрілила голом — Мартін вніс м’яч у ворота після прострілу Гутьєрреса.

Еджуке моментально забив у відповідь, але з мінімального офсайду. Потім Гассаніга витягнув меганебезпечний удар Лукебакьо. І тоді перерва.

Для нашого Віктора Циганкова гра на цьому й завершилася. Не пішло й українця, він багато помилявся, не загострював, навіть кутові в нього не виходили. Буває, що поробиш.

Ну, а “Жирона” після забитого голу немов віднайшла крила. У другому таймі каталонці вже нічого не дозволяли створити біля своїх воріт, а ось Данжума і Абель Руїс дивом промахнулися в одній атаці.

За підсумком інтригу вбив ВАР — там судді побачили гру рукою від Іси Ромеро у своєму штрафному. Мимоволі вийшло, але яка різниця? Абель Руїс підійшов і з точки легко розвів по різних кутах м’яч і Нюланда.

У таблиці “Жирона” тепер має 7 очок, її старт зі слабкого на очах перетворюється на дуже навіть гідний. Ну, а “Севілья” з 2 балами біля дна.