Український захисник Володимир Костевич запалює у Польщі.

Польський клуб Котвіца, куди нещодавно приєднався українець Володимир Костевич, у рамках 8-го туру другого дивізіону приймав Віслу.

Уже на 14-й хвилині господарі забили гол з кутового. Навіс на ближню стійку від екс-захисника Динамо виявився результативним, коли партнер вдало пробив головою у дальній кут воріт. Костевич записав асист у свій актив. Однак наприкінці матчу суперники змогли зрівняти, і гра завершилася внічию.

Нагадаємо, чотири роки тому Костевич був одним із найперспективніших українських лівих захисників, через що його підписало Динамо. Однак, приїхав до Києва він зі складною травмою, яка значно затримала його кар’єру. В результаті, Костевич так і не дебютував за Динамо. Згодом були оренди у львівський Рух та перехід у Варту Познань, де він також не виходив на поле в офіційних матчах.

До слова, востаннє Володимир грав ще в липні 2020-го, а останній асист віддавав у червні того ж року, коли грав за польський Лех. Цього літа українець працевлаштувався в Котвіці як вільний агент.