Діназ – єдина команда поточного чемпіонату, гравці якої до звітного матчу ще не забивали голів. Маріуполь в попередній грі зазнав першої поразки в чемпіонаті, на своєму полі поступившись ЮКСА. Перемога дозволила маріупольцям наздогнати дует лідерів групи.

Перша ліга, 4-й тур. Група Б.

Діназ Вишгород – ФСК Маріуполь 1 : 4.

0 – 1. Зубков – 18.

0 – 2. Петренко – 43.

0 – 3. Малакі – 53.

0 – 4. Пентелейчук – 79.

1 – 4. Старенький – 83.

Вишгородці під керівництвом Рябоконя на старті сезону не вражають. “Діназ” – єдина команда поточного чемпіонату, гравці якої ще не забивали. “Маріуполь” у минулому турі вигравав 2:0 у ЮКСА, але у підсумку програв. Підвів свою команду Дмитро Пуди, який сьогодні не міг грати через дискваліфікацію. Відзначимо появу у стартовому складі господарів Олександра Батальського, який у минулому сезоні грав за приазовців.

Вже на 18-й хвилині гості змогли відкрити рахунок. Захисники вишгородців не встежили за Зубковим, який підставив ногу і переправив м’яч у сітку – 0:1. У підопічних Рябоконя і сьогодні були суттєві проблеми з конструктивом. Не було помітно за рахунок чого господарі поля хочуть забивати. До Батальського м’яч дуже рідко доходив. На 43-й хвилині Богданов зі штрафного подав на Харжевського і після передачі захисника у падінні переправив м’яч у сітку Петренко – 0:2.

Другий тайм вже перетворювався на формальність, адже підопічні Рябоконя зараз не спроможні відігратися з 0:2. А ось приазовці на початку другої половини зустрічі довели рахунок до розгромного.Після шикарної передачі Демченка вихід один на один реалізував Малакі – 0:3. До розгромного рахунок довів Пентелейчук – 0:4. На гол престижу господарі все ж награли. М’яч у свій актив записав Старенький – 1:4. Для вишгородців це дебютний гол у нинішньому чемпіонаті.

У підсумку, солідна перемога “Маріуполя”.