ЮКСА провів другий домашній матч у Першій лізі, а в першому очок не набирав. Підопічні Дмитра Чирикала у минулому турі здобули гостьову перемогу над Маріуполем і піднялися на друге місце. В минулому турі Металіст 1925 згідно календаря участі не брав.

Перша ліга, 4-й тур.

ЮКСА Тарасівка – Металіст 1925 Харків 0 : 0.

У Києві свій дебютний матч у Першій лізі у якості тренера провіві Патрік ван Леувен. Його “Металіст 1925” до цього туру у нинішньому чемпіонаті не перемагав. ЮКСА у понеділок проявила характер. Підопічні Чирикала змогли перемогти “Маріуполь”, хоча по ходу зустрічі програвали 0:2. У харків’ян серед усіх клубів Першої ліги найбільш потужний склад, але з результатами суттєві проблеми.

Гості активно розпочали матч, але довести свої атаки до логічного завершення не вдавалося. Ігрова перевага була на боці харків’ян. Багато помилялися у заключній третині поля гості. На 19-й хвилині у дальній кут пробивав Борячук, але повз ворота. Підопічні Чирикала насамперед зосереджувалися на грі у захисті і очікували на свою шанси у контргрі. Ближче до середини тайму “хрестоносці” змогли вирівняти гру. Було багато боротьби і ніхто не хотів поступатися. На 38-й хвилині з-за меж штрафної пробивав Обінайя, але впевнено зіграв Федотов. На перерву суперники пішли без голів.

У другій половині зустрічі після серії замін господарі заграли активніше, але моментів так і не було. Від “Металіста 1925” очікували більшого. Склад рівня УПЛ, а гри немає. У захисті “хрестоносці” грали впевнено, але і підопічні ван Леувена особливих проблем їм не створювали. У підсумку, гра завершилася без голів. Коли ж будуть перемагати харків’яни?