Головний тренер “Олександрії” Руслан Ротань оцінив здобуту домашню перемогу над “Колосом” (2:1) у 5-му турі УПЛ.

“Перемагати завжди приємно, але сьогодні в нас були певні труднощі, і ми цього побоювалися, що після перемоги над “Шахтарем” буде якась розслабленість. Але ми добре розпочали гру, забили швидкий м’яч. Єдине, що не сподобалося – це те, що після того, як ми забили м’яч, ми не продовжували грати агресивно в атаці, доставляти м’яч. Тим паче, що в нас з’являлося дуже багато простору, куди потрібно бігти. Це було до 2-го м’яча.

Ми зауважили і в перерві сказали, що зараз нам потрібно бути більш агресивними, більше доставляти м’яч у штрафний майданчик, більше використовувати простір. Нам потрібно вчитися вигравати такі матчі більш спокійно, грати раціонально. Особливо коли команди переходять 1 в 1, нам потрібно більш гостро й агресивно діяти в завершальній фазі, хотіти забивати м’ячі. Тому що менталітет, де ми хочемо втримати рахунок завдяки контролю або неагресивно діяти в 3-й зоні – це нас не влаштовує. Ми повинні в цьому аспекті додати”, – сказав Ротань.

“Олександрія” йде на міжнародну паузу в статусі лідера УПЛ. Команда перемогла у всіх 4-х зіграних матчах та здобула максимум очок (12).