Нарешті перервав свою серію без перемог “Рух-2”. Львів’яни у гостях переграли “Скалу 1911”.

Друга ліга, 4-й тур. Група А.

“Скала 1911” Стрий – “Рух-2 Львів 0:3

Голи: Кітела (14, 66 пен), Цюрпалевич-Семочко (20)

У 4-му турі Другої ліги «Рух-2» завітав у Стрий, де зустрівся зі «Скалою 1911». «Жовто-чорні» активно розпочали поєдинок і вже у дебюті гри після подачі з кутового Денис Хмельовський опинився на самоті в карному майданчику та з близької відстані пробивав, але не влучив у ворота. Згодом після атаки лівим флангом на ударній позиції опинився Кевін Цюрпалевич-Семочко, але його постріл заблокували захисники. І все ж «рухівці» забили швидкий гол: Костянтин Квас розігнався на лівому фланзі та прострілив на Андрія Кітелу, який відкрив рахунок у матчі на 14-ій хвилині. А згодом «жовто-чорні» подвоїли перевагу і знову Квас віддав асист, а голом відзначився Цюрпалевич-Семочко. Наприкінці тайму хороший момент, щоб забити, мав Сергій Панченко, але у боротьбі із захисником йому не вдалося переграти голкіпера.

Друга половина гри також розпочалася з моменту у львів’ян: партнери вивели Кітелу на ударну позицію, але голкіпер стриян врятував свою команду. Після цього воротар здійснив ще один сейв, парирувавши удар Кваса. Згодом Панченко заробив пенальті, який на 66-ій хвилині реалізував Кітела. «Скала 1911» відповіла двома ударами з небезпечних штрафних, але м’яч в обох випадках пролетів повз ворота.

У підсумку, впевнена виїзна перемога «Руху-2» з рахунком 3:0. До слова, це перша перемога львів’ян у сезоні 2024/25. Наступний матч «жовто-чорні» зіграють 7 вересня вдома проти «Ревери 1908».