Головний тренер «Ворскли» Сергій Долганський прокоментував нічию з «Карпатами» (1:1) у 5-му турі УПЛ.

– Щойно Олександр Кучер хвалив Скляра (в студії «УПЛ ТБ» – прим.). Сьогодні він отримав найвищий бал у вашій команді?

– Він сьогодні був капітаном, тому в нього була роль лідера команди. Він сьогодні дійсно вів за собою команду – і спочатку, коли не все в нас виходило, і коли трішки додали.

Знову ж таки, на хорошу оцінку заслуговує вся команда. Не за 1-й тайм. Не першу гру починаємо невпевнено, а потім самі розуміємо, що можемо грати в футбол, і вже додаємо, більше граємо агресивно, і все в нас виходить.

– Я вже поспілкувався зі Скляром. Він використав слово «провалили» щодо 1-го тайму. Ви згодні, що це був невдалий відрізок?

– Невдалий був саме в плані впевненості. Тому що моменти, які ми награвали, вони проходили. Нам вдавалося доставляти м’яч до наших опорних, а далі продовження не було не тому, що в нас забрали м’яч, а тому що помилялися наші гравці.

А коли ти помиляєшся раз, другий – втрачається впевненість, і тоді виходить, як виходить.

– А як ви повернули цю впевненість?

– Ми просто показали моменти, що в нас виходить, про що ми домовлялися. Просто далі треба діяти більш надійно, підказали варіанти продовження атак вперед і сказали, щоб треба агресивніше грати в захисті, що ми почали робити в 2-му таймі.

– Мені здалося, що коли пролунав фінальний свисток, то обидві команди видихнули з полегшенням, тому що сил вже не було.

– Ми зайшли в роздягальню – була тиша. Я зрозумів, що мої гравці незадоволені результатом, вони хотіли більшого в цій грі, – сказав Долганський.