В Першій лізі відбуваються матчі 4-го туру

Перша ліга, 4-й тур. Група А.

Прикарпаття Івано-Франківськ – Агробізнес Волочиськ  0 : 1.

0 – 1. Войціховський – 10.

Матч восьмої команди та лідера групи, яких до цього туру відділяло аж 8 очок. “Прикарпаття” минулий тур пропускало. “Агробізнес” з початку чемпіонату очок не втрачав – три перемоги. У минулому турі підопічні Олександра Чижевського на своєму полі досить несподівано переграли “Минай”.

Вже у дебюті протистояння лідер групи А відкрив рахунок. Після подачі з флангу не впевнено зіграв Кучерук і Войтіховський з декількох метрів переправив м’яч у сітку – 0:1. Самі собі створили проблеми господарі поля. Має бути прикро футболістам “Прикарпаття”, адже за грою вони нічим не поступалися. Шикарну можливість зрівняти рахунок втратив Цюцюра, коли після подачі зі штрафного влучив в поперечину.На гол до перерви підопічні Рипана награли, але реалзіувати моменти не змогли.

Відразу після перерви було багато боротьби, але без моментів. Занадто багато футболісти обох команд помилялися у перехідінй фазі. Попри всі старання ніяк не вдавалося довести свої атаки до логічного завершення господарям поля. В середині другого тайму на полі з’явився Роман Барчук, для якого це був 200-й матч у Першій лізі.

Відігратися “Прикарпаття” так і не змогло. Таким чином, “Агробізнес” продовжує свою переможну серію.