Вікторія в минулому турі мала приймати Кремінь, але через повітряну тривогу матч був перенесений. Для сумчан це вже друга з початку сезону перенесена гра і цього разу підопічні Анатолія Безсмертного приймали суперників у Києві.

Перша ліга, 4-й тур. Група Б.

Вікторія Суми – ФК Кудрівка  2 : 0.

1 – 0. Паламар – 28.

2 – 0. Машталір – 48.

Вил: Коркішко (Кудрівка) – 33хв.

Нарешті ми дочекалися того, що домашній матч “Вікторії” перенесли в інше місто. Нагадаємо, що дві попередні домашні гри “Вікторія” через безпекову ситуацію зіграти не змогла. У минулому турі “Кудрівка” нарешті вперше у новому чемпіонаті забила і перемогла. У другому таймі підопічні Локтіонова не залишили шансів “Металургу” – 3:0.

З перших хвилин номінальні господарі поля більше володіли м’ячем, але з конструктивом у заключній третині поля відчувалися проблеми. Роботи у голкіпери обох команд не було. Перший акцентований удар завдав Ульянов, але м’яч з рикошетом від захисника пролетів вище воріт. Гості відповіли шикарним моментом Нехтія, але влучити у площину воріт він не зміг.

В середині першого тайму арбітр призначив пенальті у ворота “Кудрівки” за фол Потімкова проти Кравчука. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Руслан Паламар – 1:0. На 33-й хвилині підвів гостей Коркішко, який отримав дві жовті картки. Більше голів до перерви не було.

На початку другого тайму сумчани вийшли вперед. Після подачі з флангу головою переправив м’яч у сітку Машталір – 2:0. Таким чином, всі питання про переможця були зняті. У підсумку, перемога “Вікторії”.