Нападник “Полісся” Адмір Брістріч поділився деталями підготовки до гри з “Чорноморцем” та розповів про важливість результату перед паузою на матчі збірних.

– Адміре, зовсім скоро нас очікує гра проти “Чорноморця”, що ти вже знаєш про цю команду?

– На теоретичних заняттях ми передивилися декілька їх матчів. “Чорноморець” – збалансована команда, яка компактно грає та має сильні якості в кожній із ліній. Безумовно, ми розбирали не тільки сильні сторони, а ще звертали увагу на слабкі місця суперника, які ми можемо використати. Попереду ще будуть теоретичні зайняття, думаю, до матчу підійдемо повністю готовими.

– В останніх матчах “Чорноморець” пішов на спад, адже на минулому тижні команда поступилася в матчі чемпіонату та вилетіла з Кубку, це може стати перевагою для “Полісся”?

– Головне, щоб не було недооцінки суперника, але, я впевнений, що цього не станеться. Думаю, нам варто сконцентруватися на собі та наших сильних якостях. Якщо нам вдасться виконати те, над цим ми працюємо на тренуваннях, то ми переможемо. За складом та командно ми виглядаємо сильніше – це моя думка.

– Ти, як гравець атаки, вже зрозумів за рахунок теоретичних занять за рахунок чого можна буде проходити оборону одеситів?

– Я знаю за рахунок чого ми зможемо їх обіграти. Ясна річ, що зараз я не можу видати усіх секретів. Можу тільки запевнити, що ми знаємо як та за рахунок чого можна проходити їх лінію захисту.

– В стартових матчах йде без поразок. Наскільки важливо пройти без програшів перший етап чемпіонату перед паузою на матчі збірних?

– Звісно ж, для впевненості та куражу важливо завершити цю серію на позитиві, в ідеалі – взяти 3 очки. Потім пауза дасть можливість трошки перемкнутися, хоча в когось у збірній, а в когось у клубі все одно будуть тренування. Вважаю, що зміна уваги на інші турніри позитивно вплине на нас. Впевнений, зі збірних ми повернемося свіжими та наповненими новими силами, що дасть команді новий імпульс.

– Ти вже встиг відчути смак УПЛ, які особливості можеш виділити у грі українських команд?

– Я вже говорив, що тут рівний та сильний чемпіонат. Тут команди однаково добре грають у всіх фазах, а особливо це стосується оборони. В УПЛ захисники вміють грати з м’ячем, обирати позицію, тактично добре навчені – проти таких складно грати. Мені є з чим порівняти, тому я вже можу сказати, що тут оборонці значно сильніші за тих, які були моїми опонентами в попередніх чемпіонатах. Безперечно, мені складніше грати проти людей, які грамотно грають на м’ячі. Я вже провів 3 матчі в УПЛ, але мені ще треба трохи часу, щоб адаптуватися. Сподіваюсь, що знадобиться не так багато часу, так як вже відчуваю, що наближаюся до своїх найкращих кондицій.