Віталій Пономарьов прокоментував результат матчу 5-го туру.

“Я б не сказав, що ця гра складалась легко для нас. Перший тайм був непростим, адже “Інгулець” чинив серйозний спротив. Багато з того, що ми планували, нам вдалося втілити на полі.

Ідеальну гру не зіграє жодна команда і помилки будуть завжди. В середині першого тайму “Інгулець” мав певну перевагу і в перерві ми звернули на це увагу. Потрібно зберігати концентрацію, особливо це стосується молодих футболістів. Вони не мають права зупинятись при любому рахунку.

В перерві була чоловіча розмова в роздягальні і команда добре розпочала другий тайм. Нам вдалося швидко забити другий гол. Після цього “Інгулець” розкрився, нам було легше атакувати та створювати моменти”.

“Товарницький та Русяк виходили на поле при рахунку 5:0, тому важко оцінити їхні дії в цій грі. Кожен наш гравець має шанс зіграти та показати себе на рівні УПЛ. Таку можливість отримують ті футболісти, які добре проявляють себе в тренувальному процесі.

В нас грає молодь і хочеться, щоб вони до останньої хвилини викладались в кожному матчі, незважаючи на рахунок. Футболісти мають дотримуватись наших ігрових принципів та тішити вболівальників. Ми маємо грати агресивно, створювати якомога більше моментів, грати вертикально і демонструвати футбол, який подобається глядачам”, – заявив тренер.

“Рух” набрав 9 очок і приєднався до групи лідерів.