Головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко поділився думками після поразки команди у матчі 5-го туру УПЛ проти «Зорі» (0:2).

– Прикра поразка для вашої команди. Здавалося, що перші 25 хвилин були обнадійливими, команда непогано створювала моменти, грала першим номером, але далі щось пішло не за планом, особливо після пропущеного голу.

– Важко щось казати, коли намагаєшся грати першим номером, створювати моменти, агресивно грати. «Зоря» непогана команда, вони мають індивідуально хороших гравців, тому є такі футбольні моменти, коли 1 помилка коштує нам пропущеного м’яча. Те, що трапилося у першому таймі – підтвердження цьому.

– Чи маєте розуміння чому так склалося, що пропустили гол, гра призупинилася, а потім пропустили другий та червона картка? Чи є розуміння того, над чим потрібно працювати, щоб виправити прикру для себе ситуацію?

– Звісно, тренер завжди відповідає результат, але ми, тренерський штаб, знаємо всі нюанси, всі моменти. Це запитання виключно до нашого колективу, хлопці знають чому так, кожен сам собі дасть відповідь.

– З чим пов’язана заміна Сергія Суханова відразу після перерви?

– Всі бачили, що Сергій старався, намагався, здавалося, що активно грав, але щось не виходило у завершальній фазі. Тому думали, намагались щось змінити. У нас є швидкісний форвард Блізніченко. Думали, що він увійде в гру краще, – сказав Іващенко.

«Оболонь» після 5 турів має у своєму активі 1 очко та перебуває на 16-й позиції турнірної таблиці УПЛ.

У наступному турі київська команда зіграє проти «Олександрії».