Головний тренер “Реала” Карло Анчелотті прокоментував нічию з “Лас-Пальмасом” (1:1) у третьому турі Ла Ліги.

“Перший тайм був поганим. Зараз нам складно знайти правильну гру. Ми повинні триматися і трохи потерпіти, тому що команда не дуже збалансована. Ми рухалися не надто швидко, і насилу повертали м’яч. Це все те ж саме, що було проти «Мальорки», я не бачу ніяких поліпшень. Ми повинні шукати швидке рішення, і ми його знайдемо.

Ми намагаємося знайти ту міцність, яка була в нас минулого року. Зараз ми не можемо шукати виправдань, тому що календар щільний, і в неділю в нас ще одна гра. Я повинен більш чітко дотримуватися своєї стратегії, щоб дати футболістам ясність. Для нас усе виявилося складнішим, ніж ми думали. Ми повинні працювати і зосередитися на тому, що ми повинні робити. На щастя, ці три гри показали мені багато чого з того, що не виходить.

Я помітив, що наша гра повільна, мало мобільності. М’яч потрапляє до нападників, коли противник уже відступив в оборону Без м’яча нам важко діяти компактно, і ми залишаємо простір між лініями.

Не думаю, що це ментальна проблема, бо команда добре тренується. Це проблема, яка іноді трапляється у футболі, коли ви не можете знайти найкращий спосіб грати. Я не бачу недоліків у ставленні або характері”, – цитує фахівця офіційний сайт “вершкових”.

У першому турі чемпіонату Іспанії “Реал” не зміг обіграти “Мальорку” (1:1), а в другому здобув перемогу над “Вальядолідом” (3:0).