Журналіст та коментатор Ігор Циганик в ефірі свого YouTube-каналу поділився думкою про те, хто з команд УПЛ виглядає найгірше на даний момент.

Він відзначив два столичні клуби – Оболонь та дебютанта Лівий Берег, особливо наголосивши на їх негативних сторонах.

«Поки що з тих матчів, які я побачив, найслабшими виглядають дві команди – Оболонь і Лівий Берег.

Лівий Берег – тут зрозуміло, для мене це поки що тимчасове явище, я думаю вони доберуть футболістів, звикнуться до Прем’єр-ліги, дадуть хороший настрій тим футболістам, які є, якщо буде одна-друга перемога. Вони свої очки нікому не подарують, я думаю, що вони будуть набирати».

Експерт висловив стурбованість щодо перспектив Лівого Берега та жорстко розкритикував Оболонь за відсутність бійцівських якостей та мотивації.

«Команда поки що виглядає дуже кволо. В них десь можливо відібрали гол в матчі проти Ворскли (0:2). Але вони просто бездарно зіграли матч проти Полісся (0:4). Це та команда, яка повинна видавати 200% своїх можливостей, вони повинні компенсувати брак кваліфікації своїми бійцівськими якостями».

Ведучий також пояснив, які кроки необхідно зробити команді для покращення ситуації.

«Вмінням поборотися за м’яч, топтати команди, шукати і вигризати свої шанси, стелитися, не злізати з дупи в середині поля. А так, як вони вийшли на матч проти Полісся, то я вам хочу сказати, що це команда, яка поки що не виглядає командою, готовою дертися за свої очки. Полісся розібрало на частини», – сказав Циганик.