Палата з вирішення спорів Української Асоціації футболу відкрила провадження щодо стягнення коштів з вінгера «Челсі» Михайла Мудрика на виконання посередницького договору з колишнім агентом гравця Олексієм Альохіним.

Про це повідомив працівник 1+1 Media Ігор Циганик під час трансляції на своєму каналі в ютуб.

В ефірі було продемонстровано скріншот ухвали Палати з вирішення спорів УАФ, у якій зазначено, що Альохін 14 серпня 2024 року подав скаргу на Мудрика з вимогою стягнення коштів за виконання посередницького договору, який був укладений з футболістом 5 січня 2024 року.

19 серпня Палатою було прийнято рішення відкрити провадження. Гравцеві було надано 10 днів з моменту отримання ухвали, щоб надати відзив чи заперечення щодо справи, обгрунтувавши їх відповідними доказами та підтверджуючими документами.

Сторонам також було надано 10 днів на можливе мирове врегулювання спору.

За інформацією джерела, на цей момент у Мудрика є чинна угода з компанією ALIK FOOTBALL MANAGEMENT, агентом якої є Альохін.

«Наскільки мені відомо, що на цьому етапі ще діє договір з попередньою агентською компанією Михайла Мудрика», – сказав Циганик.

Нагадаємо, що 15 січня 2023 року було оголошено про трансфер 23-річного вінгера з «Шахтаря» у «Челсі». Сума угоди склала 70 мільйонів євро, ще 30 передбачені як бонуси.

23 серпня стало відомо, що українець пімдписав угоду з компанєю ProStar Вадима Шаблія.

Раніше півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков також змінив ALIK FOOTBALL MANAGEMENT на ProStar.