Головний тренер ЛНЗ Андрес Карраско прокоментував перемогу над «Карпатами» в 4-му турі УПЛ – 2:1.

«Це знову був камбек, і це знову показує, що фізично та ментально ми є дуже сильними. Це важливо, що ми розуміємо, що ми прикладаємо дуже великі зусилля для цього. Ми робимо те, що треба.

Після того, як ми трохи змінили позиції після першого тайму ми краще пристосувались і як тільки ми змінили гру на двох форвардів, ми стали більш небезпечними. Це був ключ, щоб контролювати їх опорника, який керував командою. Після цього ми знайшли гол, що завжди важко, і ми перевернули цю гру. Думаю, ми прогресуємо у різних аспектах. Як тільки ми отримали наших ключових гравців, ми стали показувати ту гру, яку показуємо зараз.

Це дуже рідко, коли команда, яка пропускає гол, може повернутись. Це рідкість для цієї ліги, і це показує силу нашої команди. Ми дуже задоволені, тому що із 12 балів ми заробили 9 і ми ближче до наших цілей. Ми на правильній дорозі.

Наша ціль – посісти якомога вище місце. Ця ліга доволі рівна, окрім топкоманд, як «Шахтар», «Динамо», «Полісся», які трохи виділяються. Ми маємо боротись з іншими командами, щоб бути у єврокубках. Це наша ціль. Коли ти ставиш високу ціль і ти не можеш досягнути її – це нормально, але ти змушуєш грати і показувати гарну гру», – сказав Карраско.