Головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко поділився думками щодо матчу 4-го туру УПЛ проти ЛНЗ – 1:2.

«Нам трішки не вистачило фізично, бо ми провели матч в Кубку і сьогодні був дуже важкий день. Ми почали підготовку зранку, і тоді дуже важкувато це проходило і ми повернулись в готель лише о 5 годині вечора, і вже потрібно було виїжджати. Таке.

Сіли низько, це непотрібно робити, потрібно пресингувати всю гру. Але це психологія, яку нам необхідно змінити, щоб ми були сміливішими, грали усі 90 хвилин і намагались грати першим номером. [Другий гол] – ми пропускаємо, коли ми на м’ячі. Не в плані того, що ми обороняємося і нас ловлять на переходах, а в плані того, що ми намагаємось будувати атаку.

Наразі будуть такі голи, але, я вважаю, з кожним матчем повинно бути таких моментів менше, ми повинні бути ще більш впевнені на м’ячі, і ми будемо від цього не відходити в плані того, що ми будемо будувати гру на м’ячі.

Тиждень-два тижні – футболісти зловлять це і таких моментів як сьогодні, коли ми забиваємо гол і змінюємо гру, цього з часом не буде. Ми будемо забивати і продовжувати створювати моменти. Цей шлях нам потрібно пройти», – сказав Лупашко.

«Карпати» зіграли 3 матчі цього сезону – 1 перемога, 1 нічия та 1 поразка.