Челсі включився у боротьбу за вінгера Манчестер Юнайтеда Джейдон Санчо.

Раніше головним претендентом на 24-річного гравця був Ювентус, який має намір взяти його в оренду. Повідомляється, що Челсі включився в цю боротьбу і має намір перехопити Санчо, а потенційну угоду з Манчестер Юнайтед Сині готові включити вінгера Рахіма Стерлінга і захисника Бена Чілвелла.

Раніше повідомлялося, що манкуніанці готові розглянути варіант із продажем Санчо за 40 мільйонів фунтів. Також інтерес до Джейдона в це трансферне вікно проявляв ПСЖ.

Контракт гравця з МЮ розрахований до літа 2026 року. Минулий сезон англієць провів у Боруссії Д на правах оренди. Санчо провів 21 матч за команду Едіна Терзіча минулого сезону у всіх турнірах. Вінгер забив у них три голи, віддав три асисти і дійшов із командою до фіналу Ліги чемпіонів-2024.

Челсі у сьогоднішньому матчі другого туру АПЛ на виїзді розгромив Вулвергемптон (6:2). У наступному матчі чемпіонату команда українця Михайла Мудрика 1 вересня прийме вдома Крістал Пелас, а перед цим 29 серпня зіграє матч-відповідь плей-офф кваліфікації Ліги конференцій проти швейцарського Серветта.