Асистент головного тренера «Кривбаса» Віталій Вернидуб прокоментував нічию з «Інгульцем» (1:1) у 4-му турі УПЛ.

– Видалася дуже важка гра для нас, тому що суперник дуже добре грав в обороні, дуже добре переходив з оборони в атаку. Це доставляло нам дуже великих проблем у перших 20-30 хвилин. Потім гра вирівнялася, і в цілому в останній відрізок цього матчу, вважаю, ми домінували, у нас було більше моментів. Десь нам трохи не пощастило

– Ваша команда завдала десятки ударів, і лише 1 забитий м’яч, коментатори вже говорили про якусь кармічну невдачу. Як ви як тренер можете це пояснити?

– Це просто реалізація, яка в нас шкутильгає. Нам треба працювати над цим. Робимо все, що можемо. Зараз немає такого насиченого тренувального циклу, щоб ми це могли підкорегувати. Ми багато переїжджаємо з міста в місто, тому тренувальний процес трохи у нас збитий. Ми це розуміємо та будемо виправляти найближчим часом.

– Під кінець 2-го тайму вже було багато фолів, багато помилок. Чи можна сказати, що команда відверто втомилася?

– Я вважаю, що ні. Ми задоволені станом гравців, вони по всіх цифрах, які ми бачили в себе онлайн, бігли добре, тому немає ніяких питань до них. Вони зробили все, що могли. Трохи треба було простіше і більш зібрано зіграти перші 15-20 хвилин, де ми припускалися багатьох помилок у простих ситуаціях, – сказав Вернидуб.