У другому турі іспанського чемпіонату мадридський “Реал” зустрівся з “Вальядолідом”. Королівський клуб, на відміну від сьогоднішнього суперника, не переміг у першому турі – зіграв внічию з “Мальоркою”.

Ла Ліга, 2-й тур.

Реал Мадрид – Вальядолід 3 : 0.

1 – 0. Вальверде – 50.

2 – 0. Діас – 88.

3 – 0. Ендрік – 90+6.

Реал у першому турі сенсаційно втратив очки проти Мальорки, тому мав реабілітуватися перед рідними трибунами. У суперниках новачок Ла Ліги, Вальядолід, тож проблем не мало виникнути. В основі вийшов грізний атакувальний квартет Вінісіус – Арда Гюлер – Родріго – Мбаппе.

Кіліан мав шанс забити дебютний гол на Сантьяго Бернабеу вже на 10-й хвилині, але його удар у кут відбив Хейн. Реал очікувано більше володів м’ячем, але до моментів справа не доходила, за виключенням спроби Мбаппе. В атаці Мадрида досить неочікувано виділявся Гюлер, який намагався знайти гол. Проте, в першому таймі команди голами не потішили.

А от на початку другої половини Реал нарешті забив. Мадридці заробили штрафний метрах у 27, трохи лівіше від воріт. Розіграш, Родріго зупинив м’яч, а Вальверде потужно пробив низом. Невеликий рикошет, і м’яч влетів у дальній нижній кут – 1:0! Щоправда, Вальядолід миттєво міг відігратись, але Куртуа вдало зіграв на виході, заблокувавши спробу удару.

Гюлер проявив себе в атаці, але його удари щоразу блокували захисники. Здивував Мілітао, який побіг вперед та з боями зумів прорватись повз трьох суперників. Втім, атаку завершив неточний пас Вінісіуса в напрямку Мбаппе. На 80-й хвилині класний шанс не реалізував Кіліан, який у дотик підрізав простріл Віні, але Хейн зумів заблокувати.

Анчелотті освіжив склад, випустивши Модріча, Себальйоса, Ендріка та Браїма Діаса. Саме останні двоє поставили ефектну крапку. Іспанець отримав шикарну передачу Мілітао з власної половини поля, вибіг на побачення з воротарем та елегантно перекинув його. А в компенсований час Діас ще й асистував Ендріку, який ударом з лінії штрафного прошив воротаря – 3:0.

В підсумку, Реал втримав “суху” перемогу, набравши 4 очки. Вальядолід з 3 пунктами залишився восьмим.