Незважаючи на лише два набрані очки в перших трьох турах, “Інгулець” вже встиг себе зарекомендувати як команду, яка здатна потріпати нерви будь-якому супернику цього сезону.

УПЛ, 4-й тур.

Кривбас Кривий Ріг – Інгулець Петрове 1 : 1.

0 – 1. Пятов – 6.

1 – 1. Кожушко – 40.

У четвер Кривбас поступився Бетісу в першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги конференцій. Криворіжці приїхали до України, де на них очікувала битва проти новачка УПЛ, який за три минулі тури набрав лише 2 очки. Сьогодні підопічні Юрія Вернидуба вперше в новому сезоні зіграли вдома. Однак Інгулець почав впевненіше: уже на другій хвилині Білоцерковець з правого флангу навісив на голову Волохатому, але його удар виявився неточним.

Петровці продовжували впевнено пресингувати Кривбас, і їх зусилля не були марними. На 6-й хвилині П’ятов прорвався до штрафного майданчика криворіжців зліва від центру. Його перший удар заблокував Стецьков, але м’яч відскочив назад до П’ятова, який майстерно закрутив його в дальній верхній кут воріт – 1:0!

Після цього Кривбас почав діяти впевненіше. Підопічні Вернидуба мали кілька моментів, але то Паламарчук рятував команду, то гравці били повз. Проте криворіжці в другій половині тайму заволоділи територіальною перевагою, і це дало результат. Після передачі на хід від По, Луньов увірвався у штрафний майданчик Інгульця і прострілив на Кожушка, який ефектно п’ятою перенаправив м’яч у ворота!

Відразу опісля перерви Дібанго міг забивати, але арбітр зафіксував офсайд. Однак Кривбас продовжував атакувати: Бандейра пробив поруч з ближньою стійкою, той же Дібанго обіграв двох суперників і прострілив, але Шершень вибив м’яч на кутовий, Луньов не зміг обіграти суперника перед штрафним майданчиком Інгульця, а По з-за меж штрафного пробив прямо в руки Паламарчука.

У другій половині другого тайму Кривбас продовжував пресингувати, і після необережної передачі назад Кожушко зіграв на перехопленні, але не зумів обіграти Паламарчука. Василь Кобін заробив вилучення, тому Інгулець догравав без головного тренера.

Уже наприкінці зустрічі криворіжці намагалися створити більше моментів. Сидоренко заблокував удар Драмбаєва із забійної позиції, Хомченовський після навісу з кутового несильно пробив, але Паламарчук потягнув м’яч. Попри достатню кількість моментів, Кривбас не зумів дотиснути суперника, і зустріч закінчилася з рахунком 1:1.