Рівняни забили першими, змарнували декілька хороших нагод збільшити перевагу, а за хвилину до завершення основного часу пропустили прикрий м’яч у відповідь.

Колос U19 – Верес U19 – 1:1 (0:0)

чемпіонат Української Прем’єр-ліги U19, 4 тур
17 серпня 2024 року, Софіївська Борщагівка, НТБ Колос

Колос U19: Биценко – Бойко, Шершень, Безручук, І.Кокора, Андрющенко, Денисенко (Ковальчук, 82), Зегрюк, Гусол (Мерва, 66), Кузик (Шарай, 82), Тригуб (Калінкін, 62). Запасні: Коробченко, Приймак, М.Кокора, Куделя, Кантур, Дрьомов, Гайдук, Захарків.
Старший тренер: Віталій Гавриш.

Верес U19: Стефанюк – Данніков, Кусий, Івасюк, Паращук, Баран, Лепський (Юдін, 79), Петров (Вороб’як, 64), Дубовик (Халілов, 87), Годя (Багрій, 87), Волчков. Запасні: Яцеленко, Бокій, Носовський, Ковалюк, Лапко, Гнатів.
Старший тренер: Станіслав Упілков.

Голи: Калінкін (89) – Лепський (60).
Попередження: Кусий (7), Баран (58).

Голи у цьому поєдинку вболівальники побачили після перерви. Арсеній Данніков, який повернувся після дискваліфікації, вкинув аут з лівого краю поля, Владислав Петров увірвався до штрафного майданчика ковалівців і віддав передачу під удар Дмитру Годі. Але той не став бити, а дезорієнтувавши оборону суперників віддав класний діагональний пас на дальню стійку, звідки Оресту Лепському потрібно було просто влучити у порожні ворота – 0:1!

Практично одразу команда Станіслава Упілкова мала шанс закривати гру. Дмитро Годя перед штрафним майданчиком ковалівців відібрав м’яча у суперника і віддав передачу на вільного Рената Дубовика. Але той змарнував чудову нагоду для взяття воріт. І за це рівняни згодом поплатилися.

Володимир Паращук на лівому фланзі загубив Вадима Мерву. Той навісив на дальню стійку, де Андрій Кусий чомусь не зіграв із Максимом Калінкіним – удар головою і 1:1.

Це вже третя нічия команди Верес U19 у стартових чотирьох турах чемпіонату.