Перший домашній матч “Епіцентра” у новому чемпіонаті, а в першій гостьовій грі команда з Кам’янця-Подільського здобула перемогу над “Нивою”. Минулий тур підопічні Сергія Нагорняка згідно календаря пропускали.

Перша ліга. Група А. Третій тур

“Епіцентр” – “Хуст” 5:2

Голи: Кравчук (35, 41, 56), Миронюк (60), Равлик (90+4) – Грицак (56), Гарнага (79)

Вилучення: Грицак (90+2)

Господарі з перших хвилин відразу взяли м’яч під власний контроль, але довести атаки до логічного завершення ніяк не вдавалося. Підопічні Циткіна зосередилися на грі у захисті і про атаку навіть не думали. Футболістам “Епіцентра” не вистачало нестандартних дій у заключній третині поля. На 34-й хвилині нарешті дочекалися акцентованого удару від “Хуста”. Білик зміг відбити удар Миколи Пилипа. В наступній атаці господарі поля все ж відкрили рахунок. Данило Кравчук зі штрафного пробив у дальній кут – 1:0. Через шість хвилин Данило знову проявив свою майстерність. Кравчук зі штрафного пробив у дев’ятку – 2:0.

На початку другого тайму команди обмінялися голами. У гостей забив Грицак, а у господарів – знову Кравчук – 3:1. Довів рахунок до розгромного в середині другого тайму Миронюк – 4:1. На 79-й хвилині Гарнага скористався помилкою захисників і пробив у дальній кут – 4:2. Проте, на підсумковий результат це не вплинуло. Крапку у матчі ударом через себе поставив Равлик – 5:2.

У підсумку, впевнена перемога підопічних Нагорняка