Сьогодні в рамках 4-го туру УПЛ житомирське “Полісся” приймало в себе вдома “Оболонь”.

УПЛ, 4-й тур.

Полісся Житомир – Оболонь Київ 4 : 0.

1 – 0. Назаренко – 19.

2 – 0. Гуцуляк – 23.

3 – 0. Назаренко – 39.

4 – 0. Назаренко – 49.

Вил: Грисьо (Оболонь) – 54хв пряма червона картка.

Полісся не змогло підтримати переможний темп після тріумфу над Шахтарем. Житомиряни розділили очки з Інгульцем, що явно не входило у плани. Здавалося, що проти Оболоні легше не буде – тому що з “пивоварами” легко не буває навіть грандам.

Те, що вболівальники побачили в наступні 50 хвилин, шокувало спільноті. Підопічні Імада Ашура завдали чотири удари по воротах – і витиснули з них чотири голи! Причому команда забивала ефектно, а головними героєями стали Гуцуляк і Назаренко.

Рахунок було відкрито на 19-й хвилині внаслідок шикарної закидушки Гуцуляка на дальню стійку. Назаренко ж зіграв на замиканні, пробивши головою в протихід Рибці – 1:0!

Ща за чотири хвилини Гуцуляк забив сам Олексій змістився з правого флангу в зону перед штрафним, перегравши двох опонентів і красиво закрутивши м’яч у дальню дев’ять. 2:0!

На 39-й хвилині знову відзначився Назаренко, хоча не меншу роль у взяття воріт зіграв і Бабенко. Передачею з центру поля Руслан розрізав всі лінії Оболоні, організувавши Олександру вихід віч-на-віч – 3:0! Саме з цим рахунком перший тайм і добіг кінця.

Кияни до перерви завдали всього один удар по воротах, та й той неточний. Полісся домінувало, однак Імаду Ашуру було мало. На півшляху до роздягальні він перехоплював своїх легіонерів, емоційно щось пояснюючи португальською мовою – зокрема, Тейлору. На другий тайм Лукас не вийшов, поступившись місцем новачку Майсурадзе.

І це спрацювало! Грузин вже за дві хвилини після відновлення гри видав розрізну передачу правим флангом, а Назаренко ефектно розвернувся навколо Приймака й втік до штрафного, де прибрав зі шляху Федорівського та Карася. Вінгер забивав у порожні, оформивши хет-трик – 4:0!

За кілька хвилин Назаренко знову вийшов на рандеву з Федорівським, але цього разу Олег врятував Оболонь. На 54-й же хвилині кияни ще й у меншості залишились внаслідок необережного фола Груші – йому показали пряму червону. Ще за 10 хвилин забивати могли Пайшао й Бабенко, але їхні постріли і з середньої дистанції дістав Федорівський.

В останні півгодини гра заспокоїлась. Результат було зроблено. Фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу Полісся.