Прімера. 2-й тур
25 серпня. Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
“Реал Мадрид” 18:00 “Вальядолід”
Арбітр: Віктор Гарсія Вердура
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

Новини “Реала”

“Реал” у першому турі на Балеарах випустив в основі зіркового Мбаппе, але постав вкрай розбалансованою командою, і “Мальорка” вистояла — 1:1.

Уже після зустрічі мережею гуляли відео, де Беллінгем у грубій формі вимагає від своїх повертатися в оборону. Пізніше Родріго опублікував дивний пост, де просив “більше поваги”. Анчелотті також сказав, що всі знають, що саме треба поліпшити. Невже з’явилися проблеми в колективі?

Додайте сюди подальшу травму Джуда, який вибув на місяць — і отримаємо вже не очевидно прохідний матч, а виклик для “Вершкових”. Їм треба налаштувати гру по-новому, вписати в неї Мбаппе, а може, і ще одного новачка — Ендріка. Чи зуміють? “Вальядолід” не топ, але покаже напрямок, у якому рухається “Реал”.

Новини “Вальядоліда”

“Вальядолід”, своєю чергою, в першому турі грав проти “Еспаньйола”, і це було ніби продовження минулої Сегунди. Команда Пеццолано дуже завзято атакувала зі старту, і її бліцкриг вдався — 1:0.

Цього літа новачок Прімери зберіг усіх лідерів, окрім Мончу, який від’їхав до Греції, і при цьому підписав одразу десятьох новачків. Амат Ндіай з “Мальорки” знає, як забивати “Реалу”. Також є два хлопці з самого Мадрида — Хуанмі Латаса і Маріо Мартін.

На папері складу, зібраного клубом Роналдо, має вистачити для боротьби за виживання. При цьому з командами, рівня “Реала”, шанси не проглядаються, на жаль, ніяк. Все, що залишається — забитися в оборону, вірити в контратаки, скидки від Латаси і, звісно, в диво.

“Реал Мадрид” – “Вальядолід”: статистика особистих зустрічей

Мадрид виграв усі 5 останніх матчів у “Вальядоліда” всуху. Останній — 2 квітня 2023-го — з рахунком 6:0.

Востаннє “Пуселі” вдавалося уникнути поразки на “Бернабеу” в серпні 2019-го — тоді було зафіксовано сенсаційну нічию 1:1.

Орієнтовні склади

У “Реала” крім згаданого Беллінгема поза складом травмовані Алаба і Камавінга, а Менді дискваліфікований за вилучення в Мальорці.

У “Вальядоліда” повертається після бану воротар Андре Феррейра, а захисник Анвар Тухамі вибув на місяць — йому прооперували грижу.

“Реал Мадрид”: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Фран Гарсія – Вальверде, Чуамені, Модрич – Родріго, Мбаппе, Вінісіус

“Вальядолід”: Гейн – Луїс Перес, Хаві Санчес, Бойомо, Лукас Роса – Ндіай, Амалла, Джемерт, Кіке Перес, Моро – Сілла