Бенфіка мінімально здолала Ештрелу у матчі 3-го туру чемпіонату Португалії, а Анатолій Трубін знову посів місце у воротах лісабонців.

Чемпіонат Португалії 2024/25, 3-й тур

Бенфіка – Ештрела – 1:0

Гол: Кьокчю, 19

Анатолій Трубін зазнав бічного розтягнення лівої щиколотки, тож участь українця у матчі проти Ештрели була під питанням. Втім, воротар зумів відновитись за тиждень та вийшов у стартовому складі. “Орли” повели в рахунку на 19-й хвилині. Павлідіс знайшов Кьокчю на лінії штрафного, а турок елегантно покотив м’яч у дальній кут – 1:0!

До перерви Бенфіка втратила Аурснеса – норвежець зазнав пошкодження, а його замінив Гувея. Перший тайм більше голів не подарував. У другій половині Бенфіка більше атакувала, однак Брігідо щоразу ставав на шляху м’яча у ворота. Спочатку воротар Ештрели впорався з ударом Гувеї у дальній кут, а потім відбив удар Павлідіса по центру. Ді Марія також повернувся після пошкодження та отримав трохи ігрового часу, а матч завершився мінімальною перемогою Бенфіки.

Щодо Трубіна, то він не мав роботи у цій зустрічі – Ештрела завдала 4 удари, але всі вони були повз ворота. В активі українця 1 успішний вихід з воріт, 94% точність передач (15/16).

Таким чином, Бенфіка набрала 6 очок та розташувалась на шостому місці, а Ештрела з 1 пунктом залишилась поблизу зони вильоту.