Стартував другий тур Серії А 2024/25. Мілан програв Пармі

Серія А, 2 тур

Парма – Мілан – 2:1

Гол: Ман, 2, Канчельєрі, 77 – Пулішіч, 66

Мілану після нічиєї з Торіно потрібно було доводити, що це випадковість. Парма теж у першому турі взяла лише одне очко, але для новачка еліти такий результат із Фіорентиною слід вважати позитивним.

Сьогодні “хрестоносці” провели перший матч Серії А за три роки. І як же його почали. Вже на другій хвилині м’яч влетів у ворота Майка Меньяна. У другому матчі поспіль відзначився Деніс Ман, який замкнув простріл з протилежного флангу від Валері. Мілан взагалі провалив перший тайм, який для нього взагалі міг завершитися розгромом, але Зом, Ман і Міхейле не реалізували свої моменти.

Старт другого тайму в команди Фонсеки був кращим. Рейндерс влучив у поперечину, Пулішіч змусив Судзукі здійснити класний сейв, а Леау з вигідних позицій бив повз ворота. У відповідь Парма могла знову забити, не раз. Ті ж Міхейле і Ман (які на Євро-2024 обіграли Україну) продовжили тринькати моменти. Розплата не змусила себе чекати. На 66-й хвилині Тео і Леау організували атаку, яку з двох метрів у порожні ворота завершив Пулішіч.

Фонсека вирішив підсилити гру замінами, вийшли новачки Емерсон і Фофана. І бразилець – це фіаско. Він відразу грубо помилився. Пощастило, що Томорі підстрахував. Пізніше був аналогічний фейл. Тут вже ніхто не завадив Алмквісту прострілити, а Канчельєрі – замкнути. У перших матчах сезону в обороні Мілана ще більший безлад, ніж був торік. Атака вивозити все на своїх плечах наразі теж не здатна. А от Парма радує, після повернення в Серію А не влаштовувала кадрових революцій і тепер пожинає плоди.