В межах другого туру Англійської Прем’єр-ліги “Тоттенгем” зустрівся з “Евертоном”. У стартовому складі “ірисок” з’явився Віталій Миколенко.

АПЛ, 2-й тур.

Тоттенхем – Евертон 4 : 0.

1 – 0. Біссума – 14.

2 – 0. Сон Хін Мін – 25.

3 – 0. Ромеро – 71.

4 – 0. Сон Хін Мін – 77.

Миколенко вийшов у старті на Тоттенхем, набивши непогану оборонну статистику. В активі українця – 4 переможних єдиноборства з 5-ти, 3 виноси, 1 перехоплення, 1 відбирання з 2-х спроб. Жодного моменту з позиції Віталія не прилетіло.

Втім, старання Миколенка не врятували Евертон від розгрому. На 14-й хвилині він не дав Джонсону й Кулусевскі пробити з правого краю штрафного, але Деян відкотив на півколо – там ніхто не встежив за Біссума. Ів одразу ж бахнув під поперечку. 0:1.

На 25-й хвилині “шпори” подвоїли перевагу завдяки грубій помилці Пікфорда. Джордан втратив м’яч під тиском Сона, дозволивши відзначитись у порожніх воротах. Третій гол залетів на 71-й хвилині з кутового, який замкнув Ромеро (Миколенко до цього провалу непричетний), а на 77-й Сон вгатив четвертий – хоча архітектором гола став Ван де Вен, який виконав прорив з м’ячем по центру метрів на 50.

0:4 – Евертон зазнав другого поспіль розгрому, пропустивши вже сьомий гол. Поки що “іриски” виглядають командою із зони вильоту.